Bli vår nya stjärna

Vi är ett tillväxtföretag inom Sectech som utmanar “de stora drakarna” med flexibilitet, drivkraft och engagemang. Lönsamhets- och kostnadsfokus går hand i hand med krav på mycket hög kvalitet på utfört arbete; såväl i fält som på kontoret.

I vår expansion söker vi ständigt efter nya nyckelpersoner som kan förstärka vår organisation samt bredda och fördjupa vår kompetens och tjänsteutbud.

Varje år erbjuder vi en traineeplats till en driven och entreprenöriell påläggskalv som under 6 månader genomgår praktisk och teoretisk utbildning med ambitionen att du ska lära dig företagets verksamhet från grunden för att efter traineetiden successivt kunna bli en nyckelperson i företaget. Traineeutbildningen pågår under 6 månaders provanställning med månadslön med förhoppning om övergång till fast anställning efter programmets slut.

Vem är det vi söker?
Vi söker ambitiösa, vetgiriga och handlingskraftiga personer som visar stort engagemang, integritet och lojalitet. Personlighet och inställning är viktigare än tidigare utbildning och kompetens. Ålder, kön och bakgrund är irrelevant. Är Du intresserad av att kämpa dig till en nyckelroll i vårt företag? Vi är en platt, prestigelös och långsiktig organisation med obegränsade karriärsmöjligheter.

Efter avslutat traineeprogram skapar vi en roll som passar just dina färdigheter med ansvar anpassat utifrån din kompetensnivå inom t.ex. projektledning, kundförsäljning, krishantering eller systemutveckling, eller varför inte en kombination?

Vem vet, du kanske är vår framtida VD?

Placeringsort: Geografisk placering är på vårt kontor på Östermalm, Stockholm.

Ansökningsdatum: Ansökningstid för årets traineeplats pågår t.o.m 30 juni. Traineeperioden sträcker sig från september till februari.

Vänligen svara på frågorna i formuläret efter bästa förmåga. Svaren kommer att utvärderas av företagets VD som också gör urvalet för att kalla kandidater till intervju. Tack för Ditt deltagande och visat intresse för CoSafe!

Vill du vara med och
omforma säkerhetsbranschen?

I vår expansion söker vi ständigt efter fler drivna och handlingskraftiga medarbetare. I utvärderingen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter långsiktighet, självständighet, engagemang, laganda, integritet, lojalitet och pålitlighet. Personlighet och inställning är viktigare än tidigare utbildning och erfarenhet. Ålder och kön är irrelevant.

Alexis Nicou CoSafe

Vi är ett snabbväxande SaaS-bolag inom SecTech som brinner för säkerhet, digitalisering och smart kommunikation!  Gör du också det och vill vara med på en spännande tillväxtresa?

Alexis Nicou

CEO & co-founder

AKTUELLA LEDIGA TJÄNSTER

Sales Managers

Bas: STOCKHOLM, Omfattning: heltid, erfarenhet: >1 år

Customer Success Managers

Bas: STOCKHOLM, Omfattning: heltid, erfarenhet: >1 år

Internship Säkerhetsstudenter

Bas: STOCKHOLM, Omfattning: Enligt ök

Scale-up Management Trainee

Bas: STOCKHOLM, Omfattning: Heltid, ERFARENHET: >1 år